Novosti

Aprilska konferencija: Brzorastuće kompanije – Heroji ovog doba – Predstavljamo drugu grupu predavača


Manje od sedam dana dijeli nas od održavanja konferencije Brzorastuće kompanije – Heroji ovog doba. Datum znate – 24. april, mjesto također – Internacionalni univerzitet Sarajevo.

Na jednom ćemo mjestu okupiti 250 učesnika, direktora i vlasnika brzorastućih kompanija, kao i određeni broj studenata koji će imati priliku upoznati se s njima kao budućim potencijalnim poslodavcima. Cilj konferencije je okupljanje i povezivanje direktora i vlasnika brzorastućih kompanija i studenata ovog univerziteta.

Visok stepen stabilnosti u poslovanju, kontinuiran rast i razvoj te sposoban menadžment koji ih uspješno vodi kroz sva tržišna previranja i krize, odlike su brzorastućih kompanija, onih sa kojih dolaze odgovori na neka od najčešćih i najkompleksnijih pitanja i dilema u privredi – kako biti inventivan i inovativan, kako generirati nova radna mjesta i kako utjecati na jačanje ekonomije.

One su pogonsko gorivo razvoja i važno ih je prepoznati. Važno je i omogućiti poslovnim partnerima i investitorima da se povežu sa njima, za što će imati priliku upravo na regionalnoj konferenciji Heroji ovog doba.

Ove je još jedan u nizu velikih i važnih projekata iza kojih stoje Poslovne novine. Kao što su učesnici naših konferencija već navikli od nas, imamo sjajne goste i govornike, ljude koji razmišljaju izvan okvira i uvijek idu, ne jedan, nego više koraka ispred ostalih. 

U tekstu na linku predstavili smo prvu grupu predavača – Amila Kamenicu, Harisa Kadenića, Suada Bešlića te gošću iz Beograda Janju Jovanović.

U ovom predstavljamo drugu grupu sjajnih predavača i prezentera.

Kako biti partner klijentima i podržati ih u njihovoj transformaciji ka održivoj budućnosti?

Šta sve obuhvata ponuda proizvoda i usluga za finansiranje malih i srednjih preduzeća?

Kako kroz stručnu podršku i savjetovanje, zajedno s klijentima, pronaći optimalno rješenje za unapređenje njihovog poslovanja?

Kako, nudeći usluge bazirane na savremenim tehnološkim rješenjima, klijentima olakšati poslovanje s Bankom te im uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac?

Na ova pitanja odgovore će dati Armin Suljić, direktor Sektora malih i srednjih preduzeća u Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina i predstaviti načine na koji banke podržavaju MSP u njihovoj transformaciji.

A kako IT kompanije koje se bave razvojem softvera za sigurnost hrane utiču na prehrambenu industriju?

Kako poboljšavaju sigurnost i kvalitet hrane na globalnom nivou?

Kako inovativne tehnologije i softverska rešenja omogućavaju efikasnije praćenje lanca snabdijevanja, detekciju kontaminacije, upravljanje rizicima i usklađenost sa zakonskim regulativama?

Na temu Sigurnost hrane u digitalnom dobu: Kako IT kompanije redefinišu globalne standarde predavanje će održati Elvir Salčinović, CEO IEHSoftLabs Sarajevo.

O kompaniji Orbis Project d.o.o. Sarajevo i primarnim korporativnim uslugama, učesnicima konferencije, ali i studentima, govorit će Damira Berbić, menadžerica poslovne prodaje, dok će njen kolega Dženan Prašović, rukovoditelj terenske prodaje prezentirati novi i inovativni model zapošljavanja – kampanju “MOŽE”.

Vidimo se.

Radujemo se vašem dolasku.

Dođite da (brzo) rastemo zajedno.