Novosti

VTK/STK BiH: Poziv za poslovne susrete s turskim privrednicima u okviru sajma ZEPS 2024


Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u partnerstvu sa Istanbulskom privrednom komorom i Willdich Business centrom, poziva bh. kompanije da se prijave za organizirane sastanke s turskim privrednicima koji će se predstaviti na nacionalnom štandu Republike Turske na sajmu ZEPS 2024 , u Zenici od 1. do 5. oktobra 2024. godine.

Na nacionalnom štandu Republike Turske, u organizaciji Istanbulske privredne komore, predstavit će se vodeće turske kompanije i stručnjaci iz različitih sektora: ambalaža, rasvjeta, informacione tehnologije (IT), obrazovanje, električni kućanski aparati, prehrambena industrija, konfekcija, suveniri, građevinarstvo, kancelarijski materijal, namještaj, industrija, svemirska industrija i TOGG –  Turski globalni brend mobilnosti i električna vozila.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine koje djeluju u navedenim sektorima mogu se prijaviti za sastanke s turskim privrednicima putem e-mail adrese: [email protected] ili na broj telefona: +387 60 339 56 86.

Nakon prijave učešća, organizator će omogućiti termine sastanaka s predstavnicima kompanija za koje je iskazan interes.

Za sve prijavljene kompanije koje imaju zakazan sastanak, bit će osiguran besplatan ulaz na sajam.

Više informacija o kompanijama iz Turske dostupno je ovdje.