Tržišta i finansije

Proljetna akcija kredita iz Sberbank BH


Želeći svojim klijentima omogućiti da spremno dočekaju proljeće, uz ekstra gotovinu, Sberbank BH nudi „Extra gotovinski kredit“ koji se može koristiti kao nenamjenski ili zamjenski kredit. Na taj način klijenti mogu objediniti sve svoje finansijske obaveze u jednu povoljniju mjesečnu ratu, saopšteno je iz ove banke.

„Ova godina će biti extra jer smo osigurali dodatni vjetar u leđa sa proljetnom akcijom kredita. S tim u vezi pozivamo sve postojeće i potencijalne klijente da ove godine urade nešto extra za sebe, i iskoriste prednosti ove posebne ponude po kamatnoj stopi već od 3,75%, uz efektivnu kamatnu stopu (EKS) od 4,36%“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Svi klijenti koji budu ispunjavali uslove u roku od samo 50 minuta mogu dobiti finansijska sredstva. Klijenti koji online apliciraju za kredit oslobođeni su plaćanja obrade kredita, što je extra sastojak ove akcije.

Maksimalni iznos „Extra gotovinskog kredita“ je 50.000 KM, uz mogućnost odabira fiksne ili promjenjive kamatne stope, sa rokom otplate do 10 godina.