Novosti

Prilika da postanete majstori online oglašavanja


Nakon niza uspješnih seminara i edukacija iz oblasti digitalnog marketinga, Paradox Media digitalna agencija u periodu od 6. do 27. februara 2019. godine organizuje online akademiju koja će kreirati sljedeću generaciju majstora online oglašavanja.

Za sve one koji se već oglašavaju online ili planiraju tek početi, online akademija će im pomoći da nauče sve trikove za kreiranje naprednih i profitabilnih digital marketing kampanja.

Osim što je namijenjena menadžerima i zaposlenima u prodaji i marketingu, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, rukovodiocima preduzeća iz javnog i privatnog sektora, akademija je odlična prilika i za početnike koji još nemaju iskustva s online oglašavanjem, ali su spremni investirati vrijeme i resurse u edukaciju. To opravdava i činjenica da će digitalni marketing bez sumnje postati neizostavan dio poslovne strategije svake savremene kompanije ili biznisa.

Upisom na online akademiju polaznici imaju priliku da kroz četiri iscrpna predavanja, koja će voditi Faris Biogradlić, osnivač Paradox agencije, spoznaju sve važnosti za prisutnost u digitalnom okruženju. Uz mogućnost LIVE chata, postavljanja pitanja i diskutovanja, naučit će sve trikove za samostalno kreiranje naprednih i profitabilnih digital marketing kampanja.

Teme predavanja obuhvatat će marketing psihologiju, principe utjecaja, pisanje prodajnih tekstova i kreiranje promo stranica, lansiranje jednostavnih i naprednih Facebook reklama, Google oglašavanje, remarketing strategije, e-mail marketing, vođenje i optimizaciju kampanja, kao i sve tehnike koje kroz online oglašavanje donose maksimalan povrat ulaganja.

Zainteresovani za edukaciju iz digitalnog marketinga, prijavu na online akademiju mogu izvršiti putem linka: https://farisbiogradlic.com/online-akademija/