Tema u fokusu

Geoinvest d.o.o. – Prepoznatljiv brand u geotehnici


Geoinvest Grupa je vodeća i najveća firma za obavljanje geotehničkih radova u zemlji i regiji. Nudimo i obavljamo složene specijalističke geotehničke radove sa modernim strojevima, modernim tehnologijama i stručnjacima sa 20 ili više godina radnog iskustva.

Stručno i kvalitetno završavamo projekte u dogovorenim rokovima i po ugovorenim cijenama.

Naše djelatnosti:

  • Pilotiranje Ø 60 – 150 cm
  • Mlazno injektiranje (jet grouting)
  • Mikro piloti
  • Zaštita građevinskih jama
  • Sidrenja

Geoinvest d.o.o. Sarajevo egzistira od 2007 godine. Od tog perioda, pa do danas, oformili smo prepoznatljiv brand koji je iz godine u godinu sve bitniji faktor u rješavanju geotehničkih problema. Iza sebe imamo mnogo uspješno završenih projekata i zadovoljnih klijenata. Formula našeg uspjeha je konstantan razvoj kapaciteta te usvajanje novih tehnologija.

Za 12 godina postojanja uposlili smo 26 zaposlenika koji su obučeni za obavljanje najkompleksnijih specijalističkih geotehničkih radova. Geoinvest je firma koja svoje zaposlenike tretira sa velikim poštovanjem, uvažavajući svaku njihovu sugestiju. Samim time, zadovoljni i motivirajući zaposlenici doprinijeli su tome da postanemo jedna od uspješnih kompanija.

U potrazi za poslovnim rezultatima investirali smo u najnoviju tehnologiju sa kojom možemo odgovoriti najzahtjevnijim poslovnim izazovima. Raspolažemo mašinama proizvođača: ,,Link Belt”, ”Casagrande” i ”Bauer”.

Neki od naših velikih projekata su: Zaštita građevinske jame ,,Sarajevo Tower’’, izrada pilota na projektu ,,Poljine Hills’’, izvođenje geotehničkih radova na autoputu Doboj-Banja Luka, izvođenje geotehničkih radova na projektu izgradnje Autoceste na koridoru Vc, izrada pilota za temeljenje vijadukta i tunela Čortanovci-Novi Sad, izvođenje geotehničkih sidara na dionici Autoputa E-75 itd.

Naša misija je:

  • Ostati prepoznatljiv brand u geotehnici
  • Zadržati tendenciju rasta te stvarati nova radna mjesta
  • Izvoditi geotehničke projekte koristeći posljednje svjetski poznate tehnologije
  • Postati vodeća i najveća grupacija u jugoistočnoj regiji za kompleksnu izvedbu svih tehnologija geotehničke struke sa stalnim uvođenjem novih tehnologija i ekološki prihvatljivih strojeva