Lifestyle

Bliži se kraj nagradnog konkursa “Uhvati najljepši trenutak”


Nagradni konkurs “Uhvati najljepši trenutak“ je pri kraju i žiri će sigurno imati težak zadatak da odaberu najkreativniju fotografiju koja je pristigla na adresu Barcaffè&GO espresso kafe.
Pravila su nalagala da uslikate šoljicu Barcaffè&GO kafe tako da se vidi dizajn šoljice u nekom lijepom ambijentu, da se pri tome iskoristi maštovitost i kreativnost, te da se slika postavi na stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Veliki broj prijava stigao je na ovu stranicu od 27. augusta do danas, a može se učestvovati do 27. septembra.

“Zaista smo zadovoljni brojem pristiglih fotografija koje su nam slali ljubitelji Barcaffè&GO espresso kafe. Tokom proteklog mjeseca svoje vjerne klijente smo nagrađivali vrhunskim slušalicama, ali uskoro nam dolazi trenutak kada ćemo izabrati i dobitnika iPhone 11 Pro telefona. S obzirom na to da je nagradni konkurs pri kraju, pozivamo još jednom sve ljubitelje ovog napitka da izaberu svoju omiljenu šoljicu i uslikaju je, a možda upravo oni budu izabrani za najkreativniju fotografiju i osvoje ovu vrlo vrijednu nagradu“, poručili su iz Barcaffè&GO espresso kafe.

Podsjeća se da se Barcaffè&GO espresso kafa na putu može kupiti na 41 Hifa Petrol benzinskoj pumpi u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Barcaffè Espresso
https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/.