Novosti

Svjetski poznati brand kafe Starbucks u Mercatoru


Prateći svjetske trendove i tržište koje zahtjeva samo najbolje proizvode, Mercator je ponovo pripremio ekskluzivno iznenađenje za svoje kupce u kojem će uživati vrhunski poznavaoci kafe. Jedna od najvećih globalnih brand ikona i čuveni svjetski brand Starbucks je stigao u sve veće prodavnice Mercatora širom Bosne I Hercegovine. Od sada možete uživati u posebnim okusima Starbucks “Ready to drink” kafe, sa posebnim doživljajem i iskustvom najbolje kafe na svijetu.

Brend koji je dobio ime prema Starbucku, liku prvoga brodskog časnika iz romana “Moby Dick“ i koji je osvojio svijet svojim jedinstvenim načinom pripreme kafe i ukusnih napitaka od kafe, na Mercator policama možete pronaći u više varijanti.

Za ljubitelje espresso kafe u ponudi jeStarbucks Duobleshot Espressos najboljim zrnima 100% Arabica kafe i glatkog kremastog mlijeka, sa i bez dodanog šećera,u praktičnom pakovanju, limenkama od 200 ml. Za ljubitelje kremaste kafe tu je i Starbucks Frappuccino, jedan od najomiljenijih napitaka u kojem se kafa i mlijeko, smjelim kombinacijama, spajaju u savršenoj kombinaciji okusa Mocha, Caramel i Coffee, u staklenom pakovanju od 250 ml.

„Izuzetno smo ponosni što upravo u našim prodavnicama imamo premijernu prodaju vrhunskih Starbucks proizvoda, jer i na taj način bogatimo vlastiti asortiman svjetski poznatih brendovate nastojimo zadovodoljiti sve želje i potrebe svih naših kupaca. Sigurni smo da će svi ljubitelji i poznavaoci vrhunske Starbucks kafe uživati u omiljenim okusima iz naše ponude“, rekao je Emir Zuhrić, rukovodilac službe pakirane hrane u Mercator BH.

Posjetite i vi Mercator prodavnice I uživajte u okusu fantastično pripremljene kafe, sa vrhunskim mješavinama latinoameričkih i afričkih zrna, kao i posebnom iskustvu ispijanja omiljenog napitka koje je za vas pripremio Starbucks. Kao i do sada, Mercator za vas priprema samo najbolje i svojim kupcima garantuje uvijek nešto novo na našem tržištu.