Novosti

Odaberite Termag za Vašu sigurnu konferenciju!


Hotel Termag pruža bogate sadržaje za organizaciju poslovnih susreta na Jahorini. U sali opremljenoj potrebnom tehnologijom i svježim planinskim vazduhom, naći će se dovoljno prostora za održavanje brojnih poslovnih događanja.

Bez obzira na to planirate li privatni sastanak ili konferenciju, cijeli hotel može biti na raspolaganju.

Osoblje hotela Termag prošlo je sve obuke i ponaša se u skladu sa preporukama o zaštiti protiv Covid-19 što uključuje sve mjere opreza, dezinfekcije, socijalne distance, nošenja maski i svih normi odgovornog ponašanja. Također, u prostoru cijelog hotela dostupni su punktovi za dezinfekciju ruku kao i zaštitne maske.

Svakodnevno se u više navrata vrši dezinfekcija svih vrata i šteka u javnom prostoru hotela, a stolovi se dezinfikuju nakon svakog gosta.

Cijeli hotel samo za vas! 100 soba single use = 100 gostiju = Termag samo za vas

Izdvojene od hotelskih barova, restorana i ostalih sadržaja tako da pružaju potreban mir i idealne uslove za rad. Konferencijska sala opremljena je najsavremenijom opremom za prezentacije, kabinama za simultano prevođenje, uključujući i bežični internet, i zavisno od potreba klijenta, instalacijama za televizijski prenos i profesionalnim osvjetljenjem.

  • U hotelskom restoranu obezbjeđena je propisana socijalna distanca.
  • Konferencijska sala je u potpunosti prilagođena propisima Covid-19 i može da primi do 100 učesnika uz propisanu mjeru socijalne distance.
  • Sve sale imaju prirodnu svjetlost, preljep pogled na planinu i prirodnu ventilaciju svježim planinskim vazduhom.
  • Najjači dezifijens na svijetu je ozon, a svake večeri sve javne prostorije u hotelu (restoran, foaje, kamin sala, konferncijska sala, loby) se dezinfikuju uz pomoć ozon generatora.
  • Prije nego naše osoblje pripremi sobu za Vas, prvo je dezinfikuje ozonizatorima, pa tek onda vrše spremanje.