Lifestyle

Tarčin Forest Resort & Spa proslavio peti rođendan uz “Đurologiju”


U društvu prijatelja i uposlenika, u vedrom raspoloženju kojem su doprinijeli kultna predstava Branka Đurića Đure “Đurologija” i muzičko vođenje DJ Nodija, Tarčin Forest Resort & Spa proslavio je sinoć svoj peti rođendan.

“Godine se nižu i već smo pet godina na raspolaganju posjetiocima iz cijele Bosne i Hercegovine i turistima iz inostranstva”, rekao je Edin Bajramović, generalni menadžer Tarčin Forest Resort-a. “Naši kapaciteti su redovno popunjeni, što je potvrda kvaliteta naše ponude. Već smo sinonim za odmor i relaksaciju, a postajemo i mjesto koje posjetiocima osigurava uspomene na nezaboravne životne trenutke.”

Tarčin Forest Resort – Mgallery Hotel Collection je dio Accor Hotels grupacije, a svojom lokacijom u samom srcu šume, izvrsnim gastronomskim iskustvom, te wellness&spa sadržajima pruža posjetiocima poseban doživljaj tokom cijele godine.

U Tarčin Forest Resort-u i ove godine nude nezaboravno praznično iskustvo. Goste, u narednom periodu, očekuje jedinstven novogodišnji program, posebno pogodan za porodice s djecom od 2 do 12 godina. Novogodišnja ponuda uključuje mnoštvo aktivnosti za djecu uz animatore, te porodične programe u kojima će roditelji i djeca zajedno učestvovati.

“Cilj nam je gostima pružiti potpuno originalno i dragocjeno praznično iskustvo, jer u Tarčin Forest Resort-u kreiramo nezaboravna sjećanja za sve naše posjetioce”, poručuju iz hotela.

Januar nastavljaju sa posebno osmišljenim Ski&Spa paketima u kojima će uživati svi ljubitelji zimskih sportova.

Rezervacije za sve programe možete napraviti putem maila [email protected] ili telefonski na broj 033 947 100.