Novosti

Bosanske kompanije pozvane na poslovne susrete na međunarodnom sajmu u NR Kini


III Međunarodni sajam potrošačkih proizvoda “China-CEEC Expo” će se održati od 16. do 20. maja u gradu Ningbou, u NR Kini. Sajam se održava u okviru inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama centralne i istočne Evrope.

Glavni organizatori manifestacije su Ministarstvo trgovine NR Kine, Narodna vlada Provincije Zhejiang i opština Ningbo, a među brojnim manifestacijama su međunarodni sajam poljoprivredno-prehrambenih i potrošačkih proizvoda, investicijski i poslovni forumi, različite konferencije i sastanak Poslovnog savjeta Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

U okviru ovog događaja, Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva sve zainteresovane bh. kompanije da se prijave za poslovne susrete sa potencijalnim poslovnim partnerima. Susreti će biti organizovani u online i onsite formi, a lista kineskih kompanija je dostupna u prilogu.

Da biste se prijavili za b2b susrete, potrebno je ispuniti Registration form i Information form for B2B Matchmaking i poslati ih putem email-a na adresu [email protected] najkasnije do 20.04.2023. godine, do 12h. Sve dodatne informacije možete dobiti putem email-a [email protected] ili telefona 033 566 242.

Prilog:
 Registration form
– Information form for B2B Matchmaking
– Lista kineskih kompanija