Novosti

Fuckup Nights Mostar Vol. 13: Sve je spremno za novo izdanje događaja koji slavi neuspjeh


Gotovo svakodnevno oko sebe možete čuti priče o uspješnim ljudima koji iza sebe imaju zapanjujuće rezultate. Poduzetnici, voditelja različitih odjela i freelanceri nerijetko su spremni dijeliti svoja iskustva ističući uspjehe i pozitivne ishode. Iako je uvijek dobro stavljati naglasak na ovakve teme, INTERA Tehnološki Park već godinama svjetla reflektora povremeno usmjeri na greške i lekcije koje su te uspješne ljude danas doveli na pozicije na kojima jesu. To čini kroz jedinstven događaj Fuckup Nights Mostar čije je novo izdanje zakazano već za sljedeći tjedan!

Naime, Fuckup Nights Mostar Vol. 13 održat će se u srijedu, 26.4.2023. godine s početkom u 20h u Code Hub-u Mostar. I ovog će puta okupiti uspješne ljude iz Bosne i Hercegovine koji će svojim primjerom pokazati da se do uspjeha ne može doći bez grešaka, ali da je o tim greškama sasvim u redu javno govoriti. Prva će svoju priču s publikom podijeliti Najra Krvavac Perišin, stručnjakinja za komunikacije koja radi u Sarajevu, a trudi se živjeti na Korčuli. Iza sebe ima više od 30 godina profesionalnog iskustva koje je rezultiralo i suvlasništvom agencije za strateške komunikacije. Nakon Najre, o svojim neuspjesima će pričati Senad Alibegović, još jedan stručnjak za komunikacije, branding i medije. Zaposlen je u globalnom poduzeću Authority Partners kao Global Employer Brand Manager. Doktorski je kandidat na Fakultetu za komunikacije Univerziteta u Beču, a koncept Fuckup Nights-a dobro poznaje budući da je i sam organizator ovih događaja u Sarajevu i Zenici. Senada će na ovoj pozornici „naslijediti“ Jovana Marković-Vidaković, diplomirana politologinja koja je veći dio svoje karijere provela na vodećim pozicijama u sektoru marketinga. Prije nekoliko godina napravila je svojevrsni zaokret u karijeri i danas uspješno plovi vodama prodaje u poduzeću Oracle.

Sve ove priče ćete moći poslušati ukoliko se registrirate na linku. Sudjelovanje je i ovaj put besplatno, ali je broj mjesta ponovno ograničen u skladu s kapacitetima prostora. Fuckup Nights Mostar Vol. 13 realizira se uz podršku web portala Bljesak.info.