Najava događaja

Znate li kako odrediti pravu cijenu za svoj proizvod ili uslugu?


Tražite li načine kako raditi manje, a zarađivati više? Prodajete usluge i određivanje cijene vam stvara najveću glavobolju? Želite svoj biznis odvesti na sljedeći nivo, ali jedina strategija je da samo radite više i više?

U današnje vrijeme, mnogi poduzetnici se suočavaju s problemom “radim previše, a ne zarađujem dovoljno”. Određivanje adekvatne cijene igra ključnu ulogu u svakom uspješnom poslovanju, bez obzira da li prodajete proizvod ili uslugu. Upravo je to tema koja će biti početna tačka jednodnevne radionice naziva “Next Level Business”, a održat će se 20. maja 2023. godine u Pino Nature Hotelu na Trebeviću, Sarajevo.

Ova radionica je posebno dizajnirana za poduzetnike koji vode mala i srednja poduzeća. Predavači radionice, Amir Mulalić, Ajla Mulalić i Jasmin Bešić, imaju višegodišnje iskustvo u području poslovanja i pomoći će polaznicima da jasno procijene trenutno stanje svog poslovanja, identificiraju ključne izazove i prilike, te izgrade strategiju za daljnji razvoj poslovanja.

“Prvi dio radionice će biti sigurno transformacijski i učesnici će se napokon riješiti zbunjenosti. Biće to kao da u jednom trenutku spadne veliki teret sa ramena. Oni učesnici koji dođu sa osjećajem pritiska i frustracije zato što već dugo vremena rade puno, a ne bivaju za to nagrađeni dobit će jasnoću i potvrdu da njihov biznis ipak može biti na novom stepenu razvoja. Dobit će inspiraciju i motivaciju da rade dalje. Neki će biti uzbuđeniji nego kad su prvi put pokrenuli biznis.” – kaže Amir Mulalić, Invision biznis konsultant, dodajući da je ovo događaj, na koji ima 100% garancija povrata novca.

U drugom dijelu radionice, fokus će biti na izradi strategije za uspješniji način poslovanja koji će se bazirati na tome kako postaviti cijene i kako ih povećati na bezbolan način.

Ova radionica je posebno korisna za sve poduzetnike koji se bave uslugama, vode biznis već nekoliko godina, samostalno ili sa manjim timom do 20 zaposlenih.

Invision radionice i edukacije su već godinama poznate po praktičnim vježbama i interakciji. Na ovoj radionici poduzetnici iz različitih branši će podijeliti svoje iskustvo i na taj način sigurno inspirisati druge.

“Ova radionica je idealna prilika za učenje i razvoj vještina u procesu formiranja cijena kako biste optimizirali svoj posao i postigli bolje poslovne rezultate. Pridružite nam se i budite korak ispred svoje konkurencije,” kaže gost predavač Jasmin Bešić.

Sve dodatne informacije i ulaznice možete naći na linku: https://event.invision.consulting/