Najava događaja

U oktobru stiže Woman.Comm konferencija, Festival No Limit, Woman.Comm of the Year


Dva dana koja će potresti komunikacijsku industriju Bosne i Hercegovine i regiona

No Limit se poslije dvogodišnje pauze, izazvane pandemijskom krizom, vraća pod okriljem Woman.Comm Cluba. Bosanskohercegovački festival kreativnosti u oglašavanju nastavlja trajati u sigurnim rukama tima koji s velikim uspjehom gradi i razvija Irena Miličević Vukoja.

„Jako sam sretan da je Irena preuzela No Limit. Nekako sam uvijek osjećao ponekad jači, a ponekad blaži sukob interesa između No Limita i Media Marketinga, pri čemu je Media Marketing znao trpiti gnjev agencija zbog lošijeg festivalskog rezultata od željenog. Nikako ih nisam mogao uvjeriti u našu neutralnost prilikom glasanja. Svjedoci su mi članovi žirija. Nikada nikoga nisam nazvao i kazao mu kako ga glasa. Nikada! Već godinama sam želio No Limit predati nekom drugom, ali sve do osnivanja Woman.Comm Cluba i izlaska Irene Miličević Vukoja iz Mercatora, nije bilo prave prilike,“ kaže Ekrem Dupanović, glavni urednik Media Marketinga i inicijator No Limita, festivala kreativnosti u komunikacijskoj industriji Bosne i Hercegovine.

„Oglašavanje u svom najboljem izdanju živi na raskrsnici logike i magije. Tu živi i No Limit. Njegova je misija da oktriva logiku i magiju najboljeg u komunikacijskoj industrriji BiH. A ima ih u radovima bosanskohercegovačkih agencija i brendova. Sa zadovoljstvom smo u Woman.Comm Clubu prihvatili Ekremovu ponudu da No Limit ugradimo u Woman.Comm brand arhitekturu i tako učinimo još jedan korak ka onome što imaju sve komunikacijske industrije u Adriatic regiji,“ izjavila je Irena Miličević Vukoja.

No Limit se na scenu vraća u okviru Woman.Comm konferencije koja će ove godine biti održana 24. i 25. oktobra u hotelu Hills na Ilidži pokraj Sarajeva. Ta dva dana bit će dva najznačajnija za komunikacijsku industrriju BiH ove godine. Konferencija, No Limit, Woman.Comm of the Year, više od 20 istaknutih predavača iz cijele regije i svijeta i gala veče!