Novosti

Bihać uskoro uskoro bogatiji za jedan od najmodernijih trgovačkih parkova u regiji


U Bihaću se uskoro otvara jedan od najsavremenijih trgovačkih parkova ovog dijela Europe, a nositi će historijski naziv svoga grada – Bišće. Bišćani, turisti, cijela Krajina, kao i granična područja Hrvatske, moći će da uživaju u novoj oazi radosti, druženja i šopinga u samoj blizini centra grada.

Novi moderan trgovački park će kompleksom na čak 40 hiljada kvadratnih metara i svjetskim sadržajima pružiti mnogo više od tradicionalnog šoping iskustva, a cilj je da postane omiljeno mjesto druženja za sve generacije.

Posjetioci će imati na raspolaganju posjetiti brojne atraktivne brendove poput LC Waikikija, Pepca, NewYorkera, Mlinara, dm-a, Dresscoda, Sport Visiona, DexyCo, Techno Shopa i mnogih drugih.

Svoje mjesto u Bišće Parku će pronaći i regionalno poznati lanac igraonica za djecu Twister, koji po prvi put dolazi u Bosnu i Hercegovinu, gdje će mališani imati siguran i kreativan prostor za igru, a roditelji priliku za savršen predah i odmor uz kafu u novom koncept restoranu. Ugodna nabavka i sve potrebno za dom, moći će se pronaći u velikom Fortuna hipermarketu na pet hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora.

“Bišće Park će biti mjesto sreće, odmora, uživanja i mode, nudeći moderno šoping iskustvo za sve. Sa nestrpljenjem iščekujemo otvaranje planirano za mart 2024. godine i radujemo se što ćemo podijeliti radost sa svim sugrađanima, cijelom Krajinom, turistima i zaljubljenicima u naš divni grad na Uni”, istakla je Fatima Prošić, direktorica ANH Capital Investment, kompanije koja stoji iza projekta.

Pored atraktivnih brendova i bogatih sadržaja za posjetioce, novi trgovački park će imati veliki značaj za lokalnu zajednicu. Bišće Park će donijeti više od 300 novih radnih mjesta i privući brojne turiste i posjetioce u Bihać i Krajinu.

Poklon posjetiocima je i veliki centralni trg koji se gradi na 1.000 kvadratnih metara – novo omiljeno mjesto susreta i sastanaka. Posjetioci Bišće Parka će moći uživati u preko 13 hiljada kvadratnih metara prodajnog prostora koji je pokriven brzim internet pristupom, a za vozače električnih automobila će unutar trgovačkog parka biti obezbjeđena i moderna punionica.