Novosti

MM Real Estate: Mostar Residence je luksuzni kompleks u Alanyi, za kupce iz BiH nikad bolje prilike


MM Real Estate s ponosom predstavlja Mostar Residence, jedan od najprestižnijih stambenih projekata u regiji Alanya, nazvan prema prelijepom Mostaru.

Ovaj ekskluzivni kompleks, koji se trenutno nalazi u fazi izgradnje, obećava svojim budućim stanarima ne samo udoban i luksuzan životni prostor, već i privilegiranu blizinu jedne od najljepših plaža u Alanyi – Incekum plaže.

Nikad bolji način plaćanja

Trenutno, ovaj projekat nudi nikad bolje cijene za kupce iz Bosne i Hercegovine. Za 1+1 stan po cijeni od 140.000 eura nude opciju u kojoj kupac plati 30% avansa, odnosno 42.000 eura, a ostatak na 70 rata u narednih šest godina po 1.400 eura mjesečno.

Druga opcija jeste kupovina stana 2+1 od 80m2 koji košta 200.000 eura. Nude opciju plaćanja 30% avansno, odnoso 60.000 eura, a ostatak na 70 rata, po 2.000 eura.

Završetak gradnje projekta planiran je za 18 mjeseci, a nakon tog perioda stanovi se mogu koristiti ili rentati.

Renta sa garancijom

Oni koji razmatraju iznajmljivanje svojih stanova će biti oduševljeni programom zagarantovanog najma. I kada niste tu, vaši stanovi se mogu rentati i održavati, a vi ostvarivati očekivan povrat.

Mostar Residence se ponosi svojom savršenom lokacijom udaljenom samo 1,5 kilometara od obale mora, pružajući organizovane shuttle bus usluge koje omogućavaju brz i praktičan pristup plaži, sa polascima na svakih pola sata. Ovo je posebno značajno za one koji žele brz i jednostavan pristup moru i čuvenoj Incekum plaži koja se smatra sinonimom za luksuz i opuštanje.

Osim izvanredne lokacije i raznolikosti stanova, Mostar Residence nudi impresivan niz sadržaja kako bi se zadovoljile različite potrebe i interesi stanara.

Vanjski, unutarnji i dječiji bazen, bazen sa morskim pijeskom, aquapark, te pool bar. Za ljubitelje sporta teren za košarku, futsal teren i teretana. Wellness zona u kojoj možete uživati u hamamu, sauni, slanoj sobi, masažnoj sobi. Dječije igraonice, sale za sastanke, kafić i restoran.

Više informacija o projektu pronađite na web stranici www.mmrealestate.ba ili ih kontaktirajte putem mail adrese [email protected] ili brojeva telefona +38761552772 i +38761051890.