Turizam i ekologija

Sol Azur-Buena Vista: Zimska sezona počinje sa Šankanjem i atraktivnim novogodišnjim aranžmanima


Juče je na planini Vlašić otvoreno dvanaesto po redu Šankanje, projekat agencije Sol Azur-Buena Vista, kojim se tradicionalno svakog decembra, otvara zimska sezona na Vlašiću, pod sloganom „ZIMA POČINJE KAD MI KAŽEMO”.

Riječ je o projektu koji uživa veliko povjerenje klijenata i koji je sa godinama postao sinonim za mjesto druženja i zabave uz izvrsne izvođače te odličnu ugostiteljsku i gastronomsku ponudu.

Večeras će goste na bini zabavljati Lepa Brena, a prije nje nastupit će Neno Murić.

Kako bi približili putovanja svojim klijentima, agencija Sol Azur-Buena Vista odnedavno je uvela i web portal, koji je zamišljen kao brži i jednostavniji način rezervisanja i preglednosti aktuelne ponude. Portal nudi mogućnost bržeg on-line rezervisanja i plaćanja, posjetom web stranice www.solazur.ba, putem koje se jednostavno i brzo može osigurati mjesto na adventsko putovanje u Zagreb i Budimpeštu, te novogodišnjem putovanju za Istanbul, Dubai, Maldive, Barselonu, Rim, Beč, Milano, Prag neko od krstarenja na Istočnim i/ili Zapadnim Mediteranom.

Osim ponude grupnih agencija Sol Azur-Buena Vista ima i ponudu individualnih aranžmana, koje kreiraju prema smjernicama klijenata, u terminima i na destinacijama koje oni biraju, a koje je moguće realizovati u odnosu postojanje vazdušnih i/ili ekonomski isplativih veza, složenosti administrativne procedure ( dobijanja viza, dozvola, visine gradske/boravišne takse).