Auto

STARline Sarajevo donosi romantičnu ponudu za Valentinovo: -15% na Mercedes-Benz kolekciju na web shopu!


Mercedes-Benz kolekciju na web shopu!

U duhu ljubavi i praznične atmosfere, STARline Sarajevo donosi sjajnu priliku svim ljubiteljima brenda Mercedes-Benz da obraduju sebe ili svoje voljene uz 15% popusta na cjelokupnu Mercedes-Benz kolekciju na njihovom web shopu www.mercedesdijelovi.ba.

Mercedes-Benz oduvijek je simbol dobrog ukusa i vrhunskog kvaliteta, što se ne ogleda samo u automobilima već i u kolekciji proizvoda izvan svijeta vozila. Ono što daje unikatnost i ljepotu proizvodima koji čine kolekciju Mercedes-Benz jeste dizajn koji prati izgled, formu i materijale, što možete iskusiti samo kada sjedite za volanom nekog Merceds-Benz modela. 

Torbe izrađene od originalnih materijala za sjedišta ili ručni sat s brojčanikom dizajniranim prema izgledu kontrolne table oldtimer modela pružaju savršen doživljaj ljubiteljima trokrake zvijezde.
Sve to postiglo se pažljivim biranjem partnera za svaki segment, te su putem saradnje sa prvoklasnim brendovima dobijeni proizvodi koji upotpunjuju lifestyle vozača Mercedes-Benzovih automobila, a i onih koji to nisu.

Posjetitelji web shopa www.mercedesdijelovi.ba mogu uživati u jednostavnoj i sigurnoj online kupovini, uz brzu dostavu na željenu adresu. Ova ekskluzivna ponuda traje od 7. do 14. februara, stoga ne propustite priliku da sebi ili svojoj voljenoj osobi osigurate poseban poklon iz Mercedes-Benz kolekcije uz atraktivnih -15% popusta.

“Valentinovo je prilika da pokažemo ljubav i brigu prema osobama koje volimo, i nema boljeg načina da to učinimo nego s nečim što će ih razveseliti i obradovati. Naša Mercedes-Benz kolekcija nudi visokokvalitetne proizvode koji će sigurno osvojiti srca svih ljubitelja prestiža i stila,” izjavila je Fazira Kahriman, marketing menadžer u STARline Sarajevo.

Ova akcija ne samo da pruža priliku za nabavku visokokvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, već također omogućuje kupcima da iskažu svoju ljubav i pažnju kroz poklone koji odiše elegancijom i stilom.

Za dodatne informacije i kupovinu posjetite www.mercedesdijelovi.ba ili kontaktirajte STARline Sarajevo 033 475 576.