Novosti

Casa di Campara otvarila svoja vrata u Sarajevu: Novi brend made in BiH oduševio posjetioce!


Showroom Casa di Campara, novog modnog i skincare brenda iz Bosne i Hercegovine, svečano je otvoren protekle subote (08.06.2024.) u srcu Sarajeva, u ulici Muhameda Kantardžića 3 u zgradi Svjetlosti.

Otvorenje je privuklo veliki broj posjetilaca, među kojima su se našle i poznate ličnosti poput političara Edina Forte, voditeljica Vanje Semić, Emele Burdžović, Sumeje Arifović, influenserica Aide Lagumdžije, Nejle Muhić i mnogih drugih.

Elegantni prostor showroom-a bio je savršeno mjesto za predstavljanje prve Faro kolekcije Casa di Campara Atelier-a, koje su inspirisane ljepotom Portugala. Posjetioci su imali priliku uživati u jedinstvenom spoju mode, ljepote i luksuza, koji ovaj brend unosi na bh. tržište.

Atmosfera je bila dodatno obogaćena izvanrednim Mrvica cateringom, koji je poslužio raznovrsne delicije, te vrhunskim šampanjcem, što je doprinijelo sveukupnom uživanju gostiju. Za muziku i zabavu bio je zadužen DJ Isane, koji je svojim odabirom muzike stvorio veselu i opuštenu atmosferu tokom cijele večeri.

Casa di Campara je brend koji ne samo da donosi visokokvalitetnu modu i skincare proizvode, već i promoviše bosanskohercegovačku kreativnost i inovativnost. Njihova ponuda obuhvata raznovrsne odjevne komade i proizvode za njegu kože, koji su pažljivo kreirani da zadovolje potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

Osnivačica Casa di Campara Maša Čampara, Kretivni director Enver Kazić, kao i ostatak tima – Nejra Softić, Boris Kojić, Aida Telaković, Lamija Zulčić i Andrea Brekalo izrazili su svoje zadovoljstvo velikim interesom i pozitivnim reakcijama na otvorenje showroom-a.

“Veoma smo ponosni što smo uspjeli okupiti toliko divnih ljudi na našem svečanom otvorenju, te predstaviti našu prvu Faro modnu kolekciju. Ovo je tek početak za Casa di Campara i radujemo se što ćemo našim kupcima ponuditi proizvode u koje vjerujemo i koje smo s ljubavlju kreirali,” izjavili su predstavnici brenda.

Otvorenje showroom-a Casa di Campara u Sarajevu označava novi korak u razvoju bosanskohercegovačke modne scene, donoseći svježinu, eleganciju i luksuznu notu koja će zasigurno privući mnoge ljubitelje mode i ljepote.

Za više informacija o Casa di Campara i njihovoj ponudi, posjetite njihov showroom u centru Sarajeva gdje su u prodaji i Atelier i Skin proizvodi, ili pratite njihove aktivnosti na društvenim mrežama (@casadicampara, @casadicampara_atelier, @casadicampara_skin).