Novosti

Kompanija EuroExpress brza pošta darovala svoje zaposlene


EuroExpress brza pošta, liderska kompanija u kurirskoj djelatnosti, ponovo je potvrdila da je kompanija koja vodi računa o svojim zaposlenima te su povodom svog 16. rođendana organizovali interno darivanje i na taj način se zahvalili svojim zaposlenima na iznimnom zalaganju u radu.

Kompanija EuroExpress brza pošta kao društveno odgovorna kompanija odlučila je da 16 godina uspješnog poslovanja proslavi internim darivanjem te tri srećna dobitnika usreći veoma vrijednim nagradama. Pravo učestvovanja u internom darivanju su imali svi zaposleni, a izlačenje srećnih dobitnika je bilo transparentno te su srećni dobitnici bili pozitivno iznenađeni.

Dobitniku glavne nagrade zajedno sa njegovom suprugom i troje djece organizovali su sedmodnevno all inclusive ljetovanje u Turskoj u smještaju najviše kvalitete, dok su televizor Samsung TV 65″ poklonili srećnom dobitniku druge nagrade, a dobitniku treće nagrade uručen je Xiaomi E10 robotski usisivač.

Dobitnik glavne nagrade ovim putem je izjavio: „Želim izraziti iskrenu zahvalnost našoj kompaniji EuroExpress brzoj pošti što nam je omogućila ovo nezaboravno putovanje. Ovo je zaista velikodušan gest i prilika koju ćemo moja porodica i ja dugo pamtiti. Smještaj i usluga bili su na vrhunskom nivou i hvala kompaniji što nam je omogućila da zajedno kao porodica uživamo na ovom putovanju. Porodično putovanje u Tursku koje smo dobili od naše kompanije EuroExpress brza pošta zauvijek će ostati u našim srcima kao jedno prelijepo iskustvo.

Kako iz kompanije EuroExpress brza pošta prenose ove godine interno darivanje je bilo rođendansko iznenađenje za sve zaposlene, a od naredne godine postaće tradicija.

Tom prilikom Generalni direktor EuroExpress brze pošte Marinko Tomić je izjavio: „Zahvaljujem se svim zaposlenima na predanom i odanom radu svih ovih godina. Srećnim dobitnicima čestitam i nadam se da će uživati u svojim nagradama, a zaposlenima koji ovaj put nisu osvojili nagrade želim više sreće u narednim darivanjima. Ovo je bila prilika da zajedno proslavimo još jednu uspješnu godinu našeg poslovanja te se radujemo svim narednim koje slijede.“

EuroExpress brza pošta poslovanje je započela sa 20 zaposlenih i deset vozila, a danas zapošljava preko 800 radnika i posjeduje vozni park sa više od 400 vozila. Predanim timskim radom i jasnom strategijom razvili su mrežu svojih poslovnica sa kojom obezbjeđuju 100 % pokrivenosti svih mjesta i gradova u zemlji što je dovoljni pokazatelj zašto su lideri u kurirskoj djelatnosti svih ovih godina.

Kako iz EuroExpress brze pošte prenose zaposleni se u kompaniji osjećaju kao dio jedne velike porodice koja zajednički savladava sve izazove i u skladu sa sloganom kompanije pokazuju da su uvijek ispred.