Novosti

Dominirajte uz pomoć digitalnog marketinga


Digitalni marketing je već postao jedan od najznačajnijih dijelova ekonomije. Sve više kompanija svakodnevno prepoznaje značaj digitalnog marketinga i prisustvo na internetu smatraju sastavnim dijelom uspjeha.

Agencija za digitalni marketing Paradox već niz godina pomaže poduzetnicima i osobama iz marketing sektora da steknu nova znanja i vještine u domenu digitalnog marketinga. Seminari i edukacije koje organizuje su u potpunosti orijentirane na polaznike, s ciljem da stečeno znanje mogu odmah primijeniti u praksi, kako bi doprinijeli razvoju vlastitih biznisa.

Ova agencija 24. novembra organizuje novi seminar ”Kako pridobiti nove kupce online”, a čiji su ciljevi i značaj: edukacija poduzetnika i marketara shodno svjetskim standardima u domenu digitalnog marketinga, razvoj konkurentske prednosti domaćih kompanija, promocija domaćih proizvoda i usluga i povezivanje privrednih subjekata.

Polaznici seminara će imati priliku da se upoznaju s najnovijim trendovima iz domene digitalnog marketinga, naučit će na koje načine pridobiti nove kupce online, te kako efikasno prodati proizvod/uslugu.

Osim sticanja novog znanja i vještina za online marketing, networkinga i pozitivne energije, polaznici će kao poklon dobiti i online kurs Farisa Biogradlića (predavača), koji sadrži više od šest sati edukativnog video materijala.

Broj mjesta na seminaru je ograničen, a učešće možete prijaviti na: https://seminar.paradox.ba/prijava.