Green Energy Solution d. o. o. Sarajevo: Globalni trendovi na lokalnom tržištu nekretnina

Green Energy Solution d. o. o. Sarajevo: Globalni trendovi na lokalnom tržištu nekretnina

Jedan od pokrovitelja projekta „100 najvećih u BiH” je Green Energy Solution d. o. o. Sarajevo.

Kompanija Green Energy Solution d. o. o. Sarajevo osnovana je 2015. godine, glavni segment poslovanja kompanije su investicije, a pored toga kompanija je registrirana i za djelatnost otkupa NPL kredita od komercijalnih banaka u BiH.

Kompanija je prepoznala potrebe tržišta BiH kada se radi o ulaganjima u projekte nekretnina te je osmislila drugačiji prodajni koncept koji su kupci prepoznali, što je kompaniju svrstalo u sami vrh brzorastućih kompanija u BiH.

Vizija kompanije zasnovana je na kreiranju vlastitog kadra tako što zapošljava i priliku daje mladim visokoobrazovnim ljudima, koje profilira za potrebe tržišta. Kreativni tim čini dvadesetak uposlenih.

Strategija kompanije zasnovana je na dugoročnim projektima te na lokalno tržište donosi najsavremenije globalne trendove.

Projekti iza kojih stoji Green Energy Solution d. o. o. su sinonim za kvalitet i transparentnost, na čemu i temelji svoju reputaciju.

Dugoročni ciljevi vidljivi su kroz široki dijapazon poslovnih partnera, od kojih se izdvaja firma Gallery d. o. o. Sarajevo koja realizira aktuelne projekte investitora, a to su: Malta Complex, Alipašina 9, Vukov vis i Vučica.

Gallery d. o. o. je prodajni centar koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici broj 2.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.