Tema u fokusu

Inoxoprema d.o.o.: Brzi rast uz dugogodišnje iskustvo i kontinuiranu usmjerenost na usavršavanje


Preko četrdeset godina Inoxoprema d.o.o. na regionalnom tržištu projektuje, dizajnira, proizvodi i servisira inox opremu uz upotrebu vrhunske infrastrukture za obradu inoxa.

Kupcima nude vlastite inox proizvode, rashladnu opremu, ledomate, perilice, sokovnike i blendere, te sitni inventar, ukratko, sve potrebno za opremanje profesionalnih kuhinja, mesara, pekara, medicinskih ustanova i mnogih drugih objekata.

Zastupnici su renomiranih svjetskih brendova, te isporučuju proizvode koji zadovoljavaju HAACP standarde, a distribuciju, montažu i servisiranje vrše na samo u Bosni i Hercegovini, nego i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Cilj kompanije je svojom ponudom projektovanih proizvoda i usluga stvoriti najbolje uslove rada za potrošače, te uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolja riješenja.

Potvrda da ljudi u Inoxopremi dobro rade svoj posao jeste i brzi rast koji su ostvarili, a dobri rezultati, te društveni i ekonomski doprinos kompanije nije ostao neprepoznat, pa im je na konfereciji „100 najvećih u BiH i regionu“ uručeno priznanje kao jednoj od brzorastućih kompanija u Kantonu Sarajevo.

Posvećenost kvalitetu i kontinuirana usmjerenost na usavršavanje vode ih prema tome da postanu vodeći brand u proizvodnji, prodaji, servisiranju, projektovanju i dizajnu opreme od inoksa za ugostiteljstvo i medicinu.