Najava događaja

Najiščekivaniji poslovni događaj u regiji: U Zagreb stiže Jordan Belfort, pravi ‘Vuk s Wall Streeta‘!


Danas jedan od najpopularnijih svjetskih motivacijskih govornika, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, po čijim je memoarima nastala i holivudska ekranizacija s čak pet nominacija za Oscara, 17. studenog dolazi u Zagreb, gdje će publika iz prve ruke saznati tajne prodajnog (ne)uspjeha

The Wolf Strikes Again naziv je regionalne konferencije koja okuplja vrhunske prodavače i predavače, gdje će kao glavna zvijezda nastupiti prodajni mag Jordan Belfort, bivši broker i jedan od najpopularnijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije. Najiščekivaniji je ovo poslovni događaj u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu.

Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica pritvoren na 22 mjeseca uz kaznu od 110 milijuna dolara, postala je globalno poznata nakon uspješnog filma Vuk s Wall Streeta, u kojem ga je 2013. utjelovio Leonardo DiCaprio, a film u režiji legendarnog Martina Scorseseja je zaslužio i čak pet nominacija za nagradu Oscar.

Kao inspiracija za film poslužili su Belfortovi memoari, odnosno knjigeThe Wolf of Wall Street i Catching the Wolf of Wall Street koje su nastale nakon izlaska iz zatvora i polučile uspjeh, nakon čega je Belfort započeo s motivacijskim predavanjima diljem svijeta. U svojim istupima Belfort otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio kada ju nije imao te važnosti učenja na pogreškama koje je napravio tijekom 1990-ih, a kao glavni predavač na The Wolf Strikes Again konferenciji sve zaljubljenike u prodaju podučit će uspješnim prodajnim vještinama, tajnim trikovima i poduzetništvu. Prvo predavanje pravog vuka s Wall Streeta, koje će se održati u Mozaik Event Centru u Zagrebu, 17. studenog 2023., bit će moguće pratiti i diljem regije, online.

Konferencija The Wolf Strikes Again kruna je Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa – iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina, ujedno i govornici na konferenciji. Od svoga osnutka, Prodajni mindset radi na profesionalizaciji prodaje i uz pomoć struke otkriva tajne vrhunskih prodavača.

„Cilj konferencije Prodajni mindset: The Wolf Strikes Again je podučiti posjetitelje o najefikasnijim i najmoćnijim prodajnim alatima. Kroz priče uspješnih ljudi u prodaji posjetitelji će na konferenciji saznati kako pitanjima proniknuti u potrebe kupca, kako prodaju i razmišljaju vrhunski prodavači i kako postati jedan, a Jordan Belfort je tu jedan od najboljih“, poručuje ekipa iz Prodajnog mindseta.

Uz Belforta, kroz iduće mjesece postat će poznati i ostali sugovornici na konferenciji, a poslije predavanja posjetitelje očekuju i tematski party, kao i gosti iznenađenja. Ono čega zasigurno neće nedostajati su vrhunska predavanja i predavači, koji će publiku upoznati s najefikasnijim prodajnim temama i strategijama.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

Poslovne novine su medijski partner konferencije “The Wolf Strikes Again” za BIH. Svi zainteresovani mogu se javiti putem naše kontakt forme za više informacija i sudjelovanje na događaju.